Workshops

 
Een nieuwe vorm van creatief schrijven: Woordkunst als weg naar heling bij pijn, falen en kwetsbaarheden
 
In deze workshops voor patiënten, professionals en geïnteresseerden biedt Kristien Spooren verschillende vormen van woordkunst die mensen kunnen versterken in het omgaan met, in het bijzonder, eetproblemen of, breder, grote en kleine psychische struikelstenen.
 
Aanbod over eetstoornissen: 
 
Via concrete schrijf- en podiumopdrachten over lichaam, voeding en gedachten leer je taal geven aan gevoelens en de eetstoornis kleiner maken door hem te beschrijven vanuit je gezonde kant. De workshop kadert in een holistische visie op de behandeling van eetstoornissen en benadert voeding en lichamelijkheid op een persoonlijke, minder bedreigende manier. Claim je eigen eetbeleving terug!
 
Aanbod over omgaan met kwetsbaarheid en psychische kwetsuren: 
 
Door middel van voorbeelden en via schrijfopdrachten gaan we samen op zoek naar een format om jouw verhaal in woorden te gieten. Een kortverhaal over ervaringen in de hulpverlening? Gedichten waarin je je angsten beschrijft? Door moeilijke dingen van op een (creatieve) afstand te benaderen, worden ze behapbaarder. In plaats van als last, leer je je kwetsbaarheden te zien als inspiratiebron voor woordkunst.
 
Voor iedereen die graag schrijft, van woorden houdt of graag creatief met herstel bezig is.
 
Contact opnemen voor meer informatie of samenwerkingen kan hier.
 
 
 
Back to Top